Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 13:03

Επιστροφή Παχατουρίδη στον ΑΟΜ | Έφυγαν τέσσερις

Μόλις δύο αγωνιστικές κράτησε το διαζύγιο του ΑΟ Μυκόνου με τον Θεοφύλακτο Παχατουρίδη, καθώς χθες με απόφαση του Δ.Σ. ο έμπειρος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Σύμφωνα με την διοίκηση της Μυκονιάτικης ομάδας μετά την επιστροφή Παχατουρίδη ο Δημήτρης Δάρας που εκτελούσε χρέη προπονητή αναλαμβάνει το πόστο του Γεν. Αρχηγού και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Έφυγαν τέσσερις

Όμως η χθεσινή συνάντηση των μελών της διοίκησης δεν σηματοδότησε μόνο την επιστροφή Παχατουρίδη, καθώς μετά από «συναινετικό διαζύγιο» αποχώρησαν ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους: Μητράκα, Καλαϊτζίδη, Λυμπερόπουλο και τον Σπύρο Ξένο, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι διένυε την 6η χρονιά με τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου.

Μετά την γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τους παίκτες οι διοίκηση του ΑΟ Μυκόνου δια στόματος του Προέδρου Αλέξανδρου Κουκά θέλησε να ευχαριστήσει τους παίκτες για τη συνεργασία, ενώ τους εύχεται ότι καλύτερο σε αυτό που θα επιλέξουν να κάνουν.

Τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟ Μυκόνου. Για το θέμα αυτό η διοίκηση των Μυκονιατών κρατά κλειστά τα χαρτιά της και το μόνο που αναφέρει είναι ότι θα γίνει μία μεγάλη προσπάθεια ώστε η ομάδα να σωθεί.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares